نماد سایت آلیاژ جوش پارسه

نکات اولیه برای شناخت جوشکاری گازی

#image_title

همه ما از جوشکاری به عنوان یک مفهوم فراگیر آگاه هستیم و حتی ممکن است بعضی از ما هنوز در حال کشف انواع مختلف جوشکاری باشیم. جوشکاری گازی یکی از این انواع جوشکاری پر کاربرد است که در این نوشتار با آن بیشتر آشنا می‌شویم.

 

جوشکاری گازی چیست؟

فرآیند جوشکاری گازی شامل اتصال دو فلز با استفاده از حرارت تولید شده توسط شعله است. به این معنا که انتقال این گرما دو فلز را ذوب  و در نهایت آنها را به هم متصل می‌کند تا پس از اتمام جوشکاری به عنوان یک قطعهء واحد عمل کنند. برای انجام این کار، جوشکار به موادی نیاز دارد که شعله‌هایی با دمای بالا ایجاد می‌کند، از جمله اکسیژن مخلوط شده با گازهایی مثل پروپیلن، بوتان و هیدروژن که از انواع گازهای قابل اشتعال‌اند.

سیم جوش مورد استفاده برای اتصال این دو فلز، از جنس تنگستن است. از این رو به این نوع جوش، جوش قوسی تنگستن گازی یا تیگ (TIG) هم می‌گویند و نام دیگر آن همان جوشکاری قوس فلزی گازی (GMAW) است.

این فرآیند یکی از اشکال اصلی جوشکاری مبتنی بر حرارت و در زمینه‌های مختلف قابل استفاده است چون مانور و تسلط بر آن آسان‌تر و همچنین نسبت به بسیاری از انواع جوش دارای هزینه کمتری است.

کاربرد جوشکاری گازی

 

مزایای جوشکاری گازی

 

معایب جوشکاری گازی

حالا که کاربردها، مزایا و معایب جوشکاری گازی را می‌دانید، امیدواریم در مورد اینکه کدام نوع جوش با نیازتان مطابقت دارد، بتوانید درست تصمیم بگیرید!

 

منبع: D&H Secheron

خروج از نسخه موبایل